KLIK KLIK

5.5.16

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST BULAN JUN & PENCARIAN BLOGLIST TAHUN 2016


Assalamualaikum.

Naahhh... aku ni jarang jugak join segmen2 ni... tapi aku jumpa satu blog ni... memang simple gila dia pun segmen, dan kebetulan aku ni memang ada masa terluang sikit... so, follow la sekali sekala kan... nak tambah kenalan, apa salahnya kaannn....


Syarat paling simple di dunia :
1. Follow blog SYF.DEAN
2. Buat entry pasal segmen ni.
3. Tinggalkan link penyertaan kat ruangan komen dia.

Tu jee.... senang sangat kan?!!

10 pemenang akan dipilih untuk menghiasi ruangan bloglist pada bulan 6 serta tahun 2016.

So, selamat bersegmen ye uolss!!! 
Support rakan blogger!!! 
Yeaaahh!!!



"Aku join sebab bulan 6 ni special sikit utk aku. Birthday & anniversary aku... heheheh"

Post a Comment

Klik Sekali