KLIK KLIK

24.2.16

Favourite In2It Liquid Eyeliner

Assalamualaikum....

Saja nak review product sikit ni... benda yang kita suka kan, kite nak share laa dengan umum...Buat masa ni, aku masih setia dengan liquid eyeliner dari brand In2It.Mesra pengguna uols... Senang tanggal. So, tak banyak buang masa nak cuci muka.Berwuduk pun senang.

Selalu sangat dengan warna hitam, kali ni tukar selera ke warna Blue Black... err... blue black ke, navy blue ? aku pun dah lupa. heheh.Masih gelap, tapi tak terlalu hitam... Aku suka warna dia... 
Aku beli kat Watson je, harganya tak sampai RM20.00 pun.
Tahan berbulan, itu pun hari-hari pakai tau.




Ok, tengok tu berus dia.. Aku ni, berus lain tak reti, tapi berus nylon cenggini juga la yang menjadi pilihan aku. Sekali calit je, telus menjadi.



Ok. malu nak upload gambar besar gedabak.  Cukup laa sederharna besar ni kan. hehehe...Haa.. ni sekali oles je ni... 



Ehem, ehem.. selfie sikit... ehehhehe nak tunjuk eyeliner tu je.... tak nampak ekkk...Takpe.. kite kasi zoom sikit ye...



Hah,.. Ni gaya ke office. tak boleh laa heavy sangat oles eyeliner tu....Tapi, begitulah rupanya... Selamat terjah pada yang sama minat ngan aku. 

Liquid Eyeliner In2It ni,
*Cepat kering
*Tahan lama
*Cepat tanggal bila dicuci 





"Penampilan kita mencerminkan keperibadian kita"

Post a Comment

Klik Sekali