KLIK KLIK

12.4.13

Kaki pun perlukan perhatian

Assalamualaikum.

Serius aku dah lama tak update blog aku.

Punya lah busy... kadang2 ada cerita, tapi tak tertaip....

Dengan kesempatan yang ada ni, aku nak share dgn korang senaman terbaik utk kaki.

Kadang-kadang kita selalu lupa nak jaga kaki kita. Asyik lebihkan muka je kan... mana boleh, tak adil la kan, kaki pun perlukan perhatian.

 



Boleh praktik kan senaman di atas, setiap kali sebelum tidur untuk melancarkan peredaran darah kita... Aku dapat video ni masa aku pergi seminar kesihatan kat tempat kerja aku itu hari. Jadi saja laa nak sharing dengan korang kan... 

Sharing is caring..
kan kan kan....

Selamat mencuba!
^___^
Post a Comment

Klik Sekali