KLIK KLIK

12.7.12

Angan atau Impian?

Assalamualaikum...

Aku memang gila pada barang-barang perhiasan rumah ni. Malas taip panjang-panjang. Aku nak berangan jap. Siapa-siapa yang nak berangan ngan aku, jom!!


Kalau dapat bilik macam ni. Fullamak. Nyaman nye rasa. Bilik atas pokok. Memang aku suka la... Tapi mungkin kene pasang tingkap kaca kot... supaya tak masuk nyamuk, tak masuk unggas-unggas.. atau terkena najis burung... heehheh.... tapi yang pasti nak fresh air... 


Cuba tengok tu.. kalau korang pencinta kedamaian dan ketenangan, mesti korang rasa cool tempat ni kan...



Cuba tengok bilik tu, cuba tengok rak buku tu... untuk orang yang ulat buku macam aku ni, aku rasa cukup nice, kan.. kreatif. Serius aku suka!



Rak di tangga. Boleh jimatkan ruang... Mungkin aku akan simpan barang-barang kasut aku kat sini..


Stok makanan dalam tin. heheh... cool kan? Senang kita nak tahu stok mana yang dah nak habis boleh cepat-cepat refill kabinet ni.. ^___^

Oleh kerana aku ni bukan nya master chef, jadi aku rasa, aku perlukan benda ini untuk menghiris bawang-bawang dan sayur-sayur yang sewaktu dengannya untuk meningkatkan kecergasan dan mutu kerja masak aku. ^___^

Bagus juga meja makan jongkang-jongket ni.. Bukan niat di hati nak buat macam dalam gambar ni, tapi aku rasa kalau ada meja ni di rumah, kita akan sentiasa ingat bahawa kita kena bertolak ansur antara satu sama lain, kalau tak salah sorang mesti jatuh.... cuma jarak ni jauh sangat la, tak boleh nak makan suap-suap.. ^___^

The psycologi of Colour untuk aku sharing dengan korang.. Aku memang suka warna warni macam ni pun.

Terima kasih sudi singgah, sudi baca, sudi komen.
^___^



Post a Comment

Klik Sekali