KLIK KLIK

8.6.11

Ben Ashari Ajak Kutuk Blog Aku


Salam Semua...First time aku try ni. Tak tau menjadi ke tak... tengok rakan2 blogger Cik Semut semua nye join :

Cik Semut sekadar mencuba sesuatu yang baru... so, mempersilakan tetamu-tetamu yang diundang atau yang tidak diundang sekalipun, silalah komen blog Cik Semut yang serba kekurangan ini... kepada yang tidak ada blog tu pun, harap2 boleh komen dengan menukarkan identiti korang daripada "anonymous" kepada nama-nama yang best...


Jom join ramai-ramai :
Buat satu entri ... 
  1. Letak header ben ashaari blog ...
  2. Tajuk : BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU dan linkkan ke entri ini ..
  3. Tinggalkan url entri di ruangan komen ini .. 

    "pssttt : walaupun Cik Semut merangkak-rangkak nak buat benda alah ni. nak copy header pun tak reti.."
Post a Comment

Klik Sekali