KLIK KLIK

30.7.15

Spontaneous Thursday #6

Assalamualaikum.... ~~ jawab dulu salam ku itu... =D


Ok. Spontaneous kan... aku ni pun memang jarang buat Sponaneous Thursday ni. Tengok tu, baru yang ke-6.. Ok, seriusly dari pagi sampai petang ni memang tak de idea nak taip apa. Sambil-sambil buat kerja pun duk fikir-fikir juga nak buat entri apa, pun idea tak mai-mai... Nak blogwalking memang tak sempat la sebab duk siapkan kerja kat office kan... Emh.. tengok laa malam-malam nanti macam mana, kot-kot idea pi honeymoon oversea dulu kot  tak sempat nak singgah kat aku ni.. Jangan dibuatnya, idea ada...line internet pulak tak ada.... hua hua hua.... krik krik krikk laa aku nanti. 

Ok. Sekian spontaneous aku, hari ni.





 "Jangan marah haaa..."
Post a Comment

Klik Sekali