KLIK KLIK

7.8.14

Musykil dengan 'Anonymous'

Assalamualaikum.

Ada sesiapa boleh tolong terangkan apa dah berlaku kat blog aku ni?
Kot-kot engkau orang pun sama pernah terkena macam aku?

Tengok top entry Tajuk 'Hari Sibuk' tapi bila klik keluar kat address tajuk entry 'Rindu Dia'.

Pastu, tengok kat comments, mak aii... banyak nye comment! Aku ni bukan famous pun blogging. Suam-suam kuku je. Tapi komen ni paling banyak. Tapi semua speaking ala-ala blogger dari oversea aje... ape kes??



Cuba korang tengok. Dekat entry tulis Hari Sibuk, tapi dekat address tulis Rindu Dia.

Pastu korang baca laa comment2 dari Anonymous-anonymous tu.... Aku rasa pelik je.
banyak pulak tu...


Kenapa ini terjadi?
Adakah virus menular?

Tengok-tengok balik, semua komen tu tahun 2012-2013. Masa tu aku dah tak aktif blogging. Sebab tu aku tak perasan. Ada sesape boleh tolong bagitau apakah sebabnye?
Post a Comment

Klik Sekali