KLIK KLIK

5.10.12

SHOUT BOX AKU

Tengah pening ni... nape sejak hari tu lagi, shout box aku tak boleh berfungsi dengan baik. Tarikh luput ke? webpage dia problem ke? aku tengok kawan-kawan bloger aku ok je dorang punya shout box? tengok ni!



Ye, aku ni bukan pandai sangat setting2 ni...
Tapi dari itu hari lagi aku tertanya....
ada siapa boleh bagitau aku tak?

kalau ada shout box ni senang...
boleh korang jerit2 kat aku...
boleh korang tegur2 aku...
lagi senang aku nak blogwalking kat blog korang...
kat situ leh gurau-gurau mesra sikit....

tapi tolong lah aku.
macam mana nak kembalikan shout box aku ni?
atau aku kena buat balik????

tolong aku ye,,,
Post a Comment

Klik Sekali