KLIK KLIK

2.9.12

Maaf Zahir dan.....

Assalamualaikum...

Last update itu hari 15hb Ogos yang lepas. Ni dah masuk September. Makk aiii, lama benor tak update entry baru. Raya sakan betol aku tahun ni ye.. ehhehe... Mana tak sakan, tahun ni aku dah tak raya bujang lagi dah.. aku dah berteman dah.. jeng jeng jeng.... Lepas raya baru ni sempat la buat kenduri skit... meraikan kami berdua ni..

Pas selesai majlis kami kene gosok periuk.. hahaha, pengalaman yang tidak dapat lupakan... Periuk tu besor sangat,. Aku pun boleh muat dalam periuk tu tau. heheheh

Lepas tu, nk ngemas2 rumah lagi... 2,3 hari jugak la. Pastu kawan-kawan pulak buat open house. Jenuh keliling kampung pergi rumah terbuka. Tapi best!

Tak dapat nak taip banyak2 ni. Masa terhad. Insyaallah ada kesempatan nanti aku upload gambar-gambar n story morry bab KAHWIN pulak ye.. heheheh

Dikesempatan ini aku nak mintak ampun maaf, zahir dan batin atas segala mana yang terlebih terkurang tu... okeh. Ari tu tak sempat nak post e-kad kat korang.
Post a Comment

Klik Sekali