KLIK KLIK

15.8.12

Lagu Raya Korang

Assalamualaikum.

Lama juga tak update blog. Sibuk menyiapkan tugasan-tugasan sebelum cuti raya ni. Kepada yang bekerja ada yang dah ambil cuti awal ni. Office pun dah mula lengang hari ni. Esok lusa lagi la.. Silap-silap satu office sorang je jaga. Lagi 2 hari sebelum cuti raya kan... Time ni rasanya semua orang dalam mood raya kan kan kan.... kerja pun menerawang jauh je teringat kampung halaman.. hik hik hik...

Aku kat office hari ni. Office sunyi. Tinggal 3 orang je... Kesunyian yang sungguh syahdu ini aku serikan dengan lagu-lagu raya. Haaaa, baru la muka staff-staff lain tu ceria.... Haaaa, kan bagus begitu.... Banyak lagu-lagu lama Aidilfitri yang menggamit nostalgia aku ni... Aku listkan mana yang best-best menjadi halwa telinga ni...

KORANG SUKA LAGU APA? KLIK JE, AKU DEDIKASIKAN KEGEMARAN INI UNTUK KORANG.. dengan ucapan : 

"Selamat Hari Raya, Makan kueh raya berpada-pada ye, Hati-hati drive balik raya tuuu...."

  1. Lebaran ini ~ Raihan, Ajai, Nowseeheart, Rem
  2. Cahaya Aidilfitri ~ Ramlah Ram.
  3. Selamat Hari Raya ~ Saloma
  4. Aidilfitri Hari Mulia ~ Fazidah Jonet
  5. Selamat Hari Raya ~ Ahmad Jais
  6. Musafir di Aidilfitri ~ S. Jibeng
  7. Dendang Perantau ~ P. Ramlee 
  8. Bergema Takbir di Pagi Raya ~ 4U2C
  9. Selamat Berhari Raya ~ Rahimah Rahim
  10. Senandung Hari Raya ~ Dayangku Intan
  11. Indahnya Beraya di Desa ~ Azlina Aziz
  12. Cahaya Aidilfitri ~ Black Dog Bone
  13. Menjelang Hari Raya ~ DJ Dave
  14. Ku Pohon Restu Ayah Bonda ~ Mamat Exist
  15. Seloka Hari Raya ~ Uji Rashid & Hail Amir
  16. Bila Takbir Bergema ~ Rafeah Buang
  17. Pulang Di Hari Raya ~ Noorkumalasari
  18. Dari Jauh Ku Pohon Maaf ~ Sudirman
  19. Air Mata Syawal ~ Siti Nurhaliza
  20. Sesuci Lebaran ~ Siti Nurhaliza
  21. Suasana Hari Raya ~ Anuar Zain & Elina
  22. Raya ~ Jalil Hamid
  23. Puasa & Raya ~ Senario
  24. Seminggu Berhari Raya ~ Senario
  25. Alahai Lemangku Terbakar ~ Lan Pet Pet & Zakiah Anas
  26. Warna Warni Aidilfitri ~ Artis Sony BMG
  27. Manis-manis Lebaran ~ Artis SRC
  28. Keindahan Aidilfitri ~ Artis FMC
  29. Nazam Lebaran ~ Siti Nurhaliza
  30. Aidilfitri di Alaf Baru ~ Siti Nurhaliza, Noraniza Idris, Liza Hanim & Anis Suraya
  31. Balik kampung ~ Sudirman
  32. Sepasang Kurung Biru ~ Khairil Johari Johar 
  33. Satu Hari di Hari Raya ~ M. Nasir
Ok. Cukup lah tu aku list tu.. kalau lagu korang tak de dalam list ni. Korang tolong la bagitau aku lagu apa yang korang suka.. Sharing is caring kan... =)






DAH MOOD RAYA
Terima kasih sudi singgah, sudi baca, sudi comment. ^^,

Post a Comment

Klik Sekali