KLIK KLIK

17.3.12

Berita Ringkas...

Assalamualikum teman-teman sekalian..



Last aku update entry 15 Februari lepas... ni dah sebulan aku tak taip apa2 kat blog aku ni. Kerana apa? Meh sini aku listdown ape menda yang aku busy sangat sampai tak sempat nak update blog. Aku ni bukan je tak sempat nak bikin entry baru, tapi masa utk diri aku sendiri pun aku tak de, apatah lagi utk org lain dan benda2 lain.

Antara-antara aktiviti yang aku kerjakan adalah ....jeng jeng jeng... :
  • Battle of The Band
  • Welcoming Show utk Pertandingan Debat Intergriti Antara IPTA
  • Persembahan akhir Pertandingan Debat Intergriti Antara IPTA
  • Bengkel Teater
  • Senam Seni sempena Le Tour De Langkawi
  • Senam Robik sempena Program Kampus Hijau UMP
  • Casting untuk pemilihan Kumpulan Produksi Pementasan Teater
  • Juri pertandingan K-Pop
  • Workout & Perform Sempena Exchange Culture (Malaysia, Indonesia & Bangladesh)
  • Bengkel Asas Drum
  • Zumba 
Coming Soon .....
  • Show untuk Majlis Makan Malam Fakulti Kejuruteraan Awam & Sumber Asli - Theme : Masquerade.
  • Pertandingan Video Pendek bertemakan : Campus's Life
  • Bengkel Tarian
  • Pementasan Teater.
 Tu, aku bagi tajuk-tajuk besar dia je... tapi nak handle daripada ZERO sampai lah habis program nak kene buat report la... setel bab-bab kewangan la.... huiiiihhhh, aku ni naseb baik ada dua tangan je.. kalau ada 10 tangan pun belum tentu aku cukup lagi.. (Manusia tak pernah cukup, ok. Fine.)

Itu saja berita ringkas dari aku.
Aku penat.
 
Aku yang masih 'Cik'.
(Tak sempat fikir bab kahwin lagi ni!)

***terima kasih sudi membaca entry ini***
Post a Comment

Klik Sekali