KLIK KLIK

7.1.12

Zumba!


Assalamualaikum...

Korang tahu apa itu Zumba?
Ok, Zumba tu lebih kurang tarian kecergasan  yang terbesar.Zumba ada unsur-unsur tarian dan aerobik yang menggabungkan gaya tarian hip-hop, samba, salsa, merengue, mambo, seni mempertahankan diri dan Bollywood. Haa, dengar macam best je kan? Memang best pun.!!

Kat mana boleh join Zumba ni?
Semua negeri dah ada rasanya di studio-studio fitness berbayar...

Gambar Kenangan sewaktu program Zumba : Charity for Breastcancer.


Seronok ke?
YUP! Sangat seronok....!!!!
Pergerakan bertenaga.
Muziknya ala-ala Latin, Hollywood dan Bollywood...
Kat Malaysia jangan tak tahu, ada Joget Zumba!
Masih mengekalkan ciri-ciri keMelayuan, siapa kata tak boleh?
Malaysia boleh kan!

Siapa-siapa yang berminat, 
boleh search je kat YouTube...
Banyak video-video zumba....
Bersenam sambil berhibur...

Cuba lah!

p/s : Gambar sewaktu berzumba tak boleh upload bagi menjaga sensitiviti pihak-pihak tertentu. ^__^

Post a Comment

Klik Sekali