KLIK KLIK

31.12.11

GiveAway by darkbatman.com

SALAM SEMUA....

Hari ni buka blog, tup-tup Cik Semut di tag oleh si manis untuk join GiveAway by darkbatman.com...

Siapa kata blogger lelaki tak boleh buat bagi hadiah... ha, tengok sekali dia nak bagi hadiah tu, bukan main best lagi tau!!!

Tarikh tutup hari ini.. penghujung 2011.

Tujuan si kacak ni buat GiveAway ni adalah sebagai menghargai  kesetiaan Follower beliau. Baik sungguh... dan pandai mengambil hati follower. Blogger macam ni lah yang kita cari....

Banner beliau simple but nice.. i like!!



Ok, hadiah-hadiah yang memang memberi manfaat dan best gile... ini dia...


1) Garlic Capsule - utk kesihatan
2) Optical Mouse
3) Dashing - pewangi untuk lelaki
4) Blackhead Losyen - penjagaan kulit muka
5) Keychain from Universal Studio
6) Frame Gambar dari IKEa
7) Handbag  untuk Top Referral

Haaa..teruja tak? Bestkan hadiah-hadiahnya... banyak pulak tu! Macam biasa darkbatman ni memang suka buat video.... jom tengok video dia sempena GiveAway beliau...



Syarat-syaratnya seperti berikut :

1. Hanya terbuka kepada FOLLOWER blog darkbatman.com. Kalau yang belum menjadi follower, haruslah menjadi ahli keluarga darkbatman.com.

2. Letak banner GA di dalam entri penyertaan.

3. Tag 2 orang kawan (blogger)

4. Like Facebook darkbatman.com. Ehh banyak pula syarat kali ini. Kehkehkeh!

5. Submit link di blog beliau di sini : DARKBATMAN.COM


Sekarang Cik Semut nak tag 2 orang rakan blog ;
1) pelangi itu hijau
2) kina

Itu saja....
Well, comel jugak tengok darkbatman ni... mulut dia kecik, kiut je. Yang masih single tu boleh la tatap lama2 video n gambar darkbatman ni ye.. heheheh.
Post a Comment

Klik Sekali