KLIK KLIK

17.10.11

merahitujambu


Assalamualaikum kawan-kawan..
Haaa nampak tak semut pink kat atas tu.. comel tak?
Ini lah hasil daripada sahabat blogger Cik iaitu cik kak merahitujambu...

Blog dia, makin canggih dari hari ke hari...
doodles dia semua comel-comel, geram Cik Semut tengok tau...

Siapa-siapa nak tempah doodles boleh ke blog dia ye... nak senang cuma klik di sini merahitujambu.
Cik Semut tak dapat komisyen pun.. saja nak buat entry ni, daripada tak ada topik memandangkan keadaan Cik Semut  yang sibuk, di kesempatan ni cuma ini je yang Cik Semut nak kongsi dengan kalian-kalian semua. Apa salahnya kita support sikit rakan-rakan sesama bangsa dan agama dengan kita ni kan... 

Cik Semut memang berkenan dengan doodles hasil daripada cik adik manis tu...Korang ade? heheheh


Post a Comment

Klik Sekali