KLIK KLIK

20.9.11

Boleh pandang-pandang...

Assalamualaikum...

Apa khabar sahabat2  blog aku ni... rindu kt korang... korang ni rindu aku ke tak? hehehhe, sape lah nak rindu kt aku yang punya blog buruk ni kan... hehehh
Mintak maaf ye kawan-kawan..kerana kesibukan  masa aku sehingga aku tak sempat nak menaip madah-madah punjangga untuk korang kt blog aku ni.

Meh sini aku nak cerita skit.. baru-baru ni aku busy melatih students aku, melengkapkan dua tarian... aku buat step untuk tarian 1 Malaysia dan tarian moden guna lagu Ana Raffali tu... Boleh pandang-pandang...Jangan pegang-pengang....  haaaa, itu yang pasalnye.. aku busy aku masih amatur, Itu persembahan mereka yang pertama.Tapi aku bangga kerana kesungguhan dorang sehingga membuahkan hasil yang boleh dibanggakan... Sempat lah aku snap dengan handphone murah aku ni, oleh itu kualiti gambar pun tidaklah sebagusmana ye...




Gambar-gambar di atas adalah gambar students aku yang sempat aku snap. Jangan nak cari aku kat dalam gambar tu. Saat ini aku masih di studio tari. Merehatkan fikiran dengan update entry terbaru ni... Terima kasih kerana sudi singgah dan baca.
Post a Comment

Klik Sekali