KLIK KLIK

15.8.11

Blog Pun Nak Raya

Assalamualaikum kawan-kawan... relax-relax di bulan puasa ye...

Rasanya bandar-bandar dah penuh dengan manusia-manusia yang membeli belah untuk persiapan raya.. Korang pula macam mana? Baju baru berapa pasang? Kain langsir baru? Sarung kusyen baru? Bahan-bahan buat kuih dah beli? Ni yang dapat BONUS lagi lah sakan membeli ye dak? Biar berpada-pada ye kawan-kawan. time gaji nanti 2nd round punya shopping kan kan kan...


Hari ni Blog Cik Semut berwajah baru.... macam blog pulak nak raya, tapi apa salahnya kan... Amacam? ok tak? Blog sebelum-sebelum ni semua yang 3 column... ni 1st time 2 column je, warna pun tak banyak... Mungkin lebih relax. Cik Semut nak kawan-kawan kat sini rasa relax setiap kali singgah kat blog Cik Semut ni ye... So, ape KOMEN korang tentang wajah ini? menarik ke tak? relax ke tak? lambat loading tak? bla...bla...bla... Sekian, terima kasih.


Post a Comment

Klik Sekali