KLIK KLIK

28.8.11

Teh Tarik Panas!!!


 google je senang!

Assalamualaikum kawan-kawan...

Malam ini merehatkan diri sebentar di depan pc di kampung halaman... Ada sedikit ketensionan  yang melanda Cik Semut di kala ini dengan P.C kt rumah ni...

PERTAMA :
Cik Semut tak dapat nak comment kat entry-entry kawan-kawan sekalian... TAK TAHU KENAPA...

KEDUA :
Cik Semut tak dapat nak bukak akaun facebook Cik Semut... TAK TAHU KENAPA...
Tapi yang adik-adik punya boleh pulak...

KETIGA :
Ada sesetengah blog kawan-kawan yang Cik Semut tak dapat nak bukak.... TAK TAHU KENAPA..

Cik Semut ni bukan pandai sangat hal ehwal yang berkaitan dengan I.T dan P.C ni... Asal Cik Semut guna P.C kat rumah ni je, msti tak boleh buat  semua yang seperti di atas tu... Selama ni guna p.c kat office je...(kantoi)...

Kesudahannya, Cik Semut bikin TEH TARIK PANAS punya, sambil menaip entry ini..
Sluurrppp, sluurrpppp....
Post a Comment

Klik Sekali