KLIK KLIK

5.8.11

Masih mencari Identiti

Assalamualaikum..

Apa khabar kawan-kawan blogger Cik Semut semua?
Cik Semut ni masih lagi demam, batuk-batuk akibat hilang identiti diri...
Mencari template2 polkadot yang best2 untuk blog Cik Semut yang serba kekurangann ni....
Tapi masih tak jumpa yang sesuai di hati.
Background polkaddot oren sebelum ni yang ada header gambar burung hantu tu dah tak tau kemana akibat dari jari jemari cik Semut yang menggatal nak tukar design blog. uhuhuuuu..
Cik Semut ni bukan pandai sangat berblog ni... menaip je pandai,,
Aduyai.....


Post a Comment

Klik Sekali