KLIK KLIK

8.8.11

Giveway : Wirda Warna

Contest ni ditag oleh kawan blogger Cik Semut iaitu Nurhasliza . Dia memang pinkholic. Minat betul dia tgok beg pink tu... daripada mata dah lali-lali nak tiduq, tup2 boleh segar bugar bila tengok beg pink contest dari Wirda Warna

Kepada Cik Puan Wirda Warna tolong lah bagi beg pink kt Cik Nurhasliza tu... dah tak boleh tidur bermalam-malam dah lepas dia nampak beg pink ade bunga comel tu...

Cik Semut tengok beg ni tersangat lah comey.... kalau di gaya kan oleh bloger-bloger pompuan ni tersangat lah manis... lebih baik bagi pada orang yang menghargai beg comel ini, kan kan kan... boleh la dia jaga dengan baik macam jaga diri dorang sendiri, Cik Semut pun suka beg ni tapi sebab Cik Semut ni bukan pinkaholic so..its ok lah, apa pun, yang penting cik Semut gembira bila kawan2 blogger Cik Semut ni happy lebih-lebih lagi cik Nurhasliza tu bila dia dapat beg pink yang comel ni daripada Cik Puan Wirda Warna.. Insyaallah...


Cik Semut tag jugak lah kawan-kawan yang lain... Rezeki kita tak siapa tahu..boleh pakai raya nanti... =)



Post a Comment

Klik Sekali