KLIK KLIK

9.5.11

semut menulis

Assalamualaikum...
ape khabar kamu semua?

Pertama kali aku menulis ikut suka gerak tari jari jemari aku ni...
hari ini hari isnin...
Hari yang paling malas dalam hidup aku, pasal kena KERJA
memandangkan masih ada kerja-kerja yang belum diselesaikan jadi, nak tak nak kena lah juga aku ke pejabat.


Lama juga aku tak menaip kat blog ni.
Kata tak ada idea tak juga. Masalah aku ni, masa tak berblog banyak idea yang nak kongsi dengan teman-teman blog, tapi bila dah buka blog idea-idea tu tak tau ke mana.....
Jadi, aku mengambil kata putus untuk 'belasah' je lah apa yang terlintas dan tergerak untuk aku menaip.


Setelah 1 kerja aku dah siap, sebelum bermula tugas yang baru, jari jemari aku pun menari-nari atas papan kekunci (keyboard) ... UPDATE blog aku daa... hehehhe


Sebenarnya aku tak tahu ape yang patot aku kongsi kawan2 aku.
Tapi bila fikir-fikir balik tujuan asal aku ade blog adalah :
UNTUK MENAIP APA SAJA YANG AKU NAK TAIP... hehehe
sebab aku tak kisah ada org baca atau tak, yang pasti menulis atau menaip dapat beri kepuasan kepada aku...
REST MENTAL aku setelah memerah otak untuk menyiapkan tugasan-tugasan aku...


Dan aku kembali menyiapkan tugasan....
Post a Comment

Klik Sekali